Antieke kast kopen

Wil jij een totaal andere sfeer in huis of wil jij je moderne interieur combineren met antiek? Een antieke kast kopen online zou een stap in de juiste richting zijn. Door online op zoek te gaan naar een antieke kast zal je veel kasten zien en inspiratie krijgen om je woning anders in te richten. Laat je echter goed informeren over de antieke kast die je wil kopen, want ook een oude kast wordt vaak als antiek verkocht, moderne spullen worden bewust “oud gemaakt” en als antieke meubels verkocht. Daar hangt dan een behoorlijk hoog prijskaartje aan. Laat je niet op een vervelende manier verrassen en betaal niet voor antiek als het geen antiek is. Opletten dus. Bij het kopen van antiek moet een certificaat van echtheid worden geleverd.

Antieke kast kopen bij de antiquair

Je zult goed moeten zoeken naar een antiquair, maar ze zijn er! Wil je een antieke kast kopen bij de antiquair dan is het van belang dat je de maten meeneemt van de plaats waar de antieke kast komt te staan. Bij de antiquair lijken de antieke kasten namelijk niet zo groot als bij jou in de woning. De antiquair heeft namelijk vaak een enorm pand voor zijn of haar antieke spullen. Ga je voor een antieke kast kopen bij de antiquair, dan kan het zomaar gebeuren dat je ook een antieke stoel, krantenbak enz. koopt. Zoveel mooie antieke spullen bij elkaar zullen je inspireren om je inboedel te vervangen of aan te vullen met deze prachtige antieke meubels.

Antieke kast kopen bij particulier

In een regionaal dagblad staan advertenties, ook van particulieren. Tevens hangen mensen briefjes op bij de supermarkt als ze wat te koop aan willen bieden. Het is daarom best mogelijk dat je een antieke kast kunt kopen van een particulier in jouw buurt. Lukt het je niet om in de buurt een mooie antieke kast te bemachtigen dan kun je wellicht online een antieke kast kopen bij een particulier. Is het voor je van belang dat de kast echt antiek is en niet gewoon oud of oud gemaakt is? Vraag dan naar een certificaat van echtheid. Vaak kun je aan de prijs al zien of je met echt antiek te maken hebt. Het zou echter ook zo maar kunnen voorkomen dat er sprake is van oplichting. Weet wat je koopt, waar je het koopt en van wie!!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading