Een overkapping of carport in stijl!

Carport laten plaatsen

Instappen in de stromende regen of zweten in een bloedhete auto? Met een stijlvolle carport van Pape Bouwbedrijf heeft u hier geen last meer van! Deze kan uitgevoerd worden met veel verschillende materialen zoals baksteen, douglas hout etc. Ook beschermt een carport uw auto tegen slijtage door zon, regen en sneeuw. Een carport laten plaatsen? Kijk op de website van Pape Bouwbedrijf.Bent u op zoek naar een carport in België? Vergelijk de offertes van carportinfo.be en wie weet heeft u binnenkort wel een prachtexemplaar bij u thuis staan!

Terrasoverkapping

Wilt u in de zomer lekker in de schaduw zitten? Dan kunt u kiezen voor een terras overkapping van bijvoorbeeld Douglas- of eikenhout. Creëer een fantastische sfeervolle zitruimte in uw tuin. Ook goed te combineren met een buitenkeuken of BBQ. Een overkapping laten plaatsen? Kijk op de website van Pape Bouwbedrijf.

You may also like...

2 reacties

  1. Bindels Tuinen schreef:

    In de schaduw zitten kan op een aantal manieren natuurlijk. Zo heb je de prachtige vaste schaduwoplossingen zoals een overkapping. Maar er zijn ook andere oplossingen. Kijk eens naar deze stijlvolle oplossing (design by Jan des Bouvrie) van Smits Rolluiken en Zonwering http://www.bindelsbuitenleven.nl/parasols/cubola/cubola.html
    Puur hollands design.

  2. Ruben schreef:

    Hi Bindels Tuinen, hartelijk dank voor je goede toevoeging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading