Garagedeuren: eyecatchers van uw woning

Een garagedeur die past bij de stijl, kleuren en materiaal van uw woning geeft uitstraling.  Daardoor is een goed uitgevoerde garagedeur een echte eyecatcher voor uw woning. Omdat er zoveel mogelijk is op het gebied van garagedeuren en omdat deze deuren tegenwoordig volledig naar wens kunnen worden uitgevoerd, hebben wij een selectie gemaakt van een aantal populaire deuren.

Elektrische garagedeuren

Een elektrische garagedeur is dé oplossing als u vaak uw auto in de garage zet. Met een afstandsbediening kunt u op afstand vanuit uw auto de garagedeur openen en sluiten. Deze deur wordt uitgerust met een betrouwbare motor waardoor de deur altijd soepel opent en sluit. Vooral met slecht weer zult u erg gelukkig zijn met deze garagedeur.

Garagedeuren met loopdeur

Als u uw garagedeur ook veel gebruikt om zonder auto naar binnen en naar buiten te gaan, dan is het onhandig om steeds de gehele garagedeur te moeten openen en sluiten. In dat geval kunt u kiezen voor een garagedeur met loopdeur. De loopdeur kan zowel apart worden geplaatst, als u voldoende ruimte hebt. En anders kan deze worden geïntegreerd in de garagedeur.

Houten sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een gebruiksvriendelijke deur. Heeft u een woning waarbij een houten garagedeur erg mooi zou staan, dan kunt u kiezen voor een houten sectionaaldeur. Daarbij geniet u van het gemak van de sectionaaldeur en heeft u de prachtige look van een houten deur. Een bijkomend voordeel is dat de houten deur volledig naar wens is uit te voeren. U kiest zelf het houtsoort, de profilering, het glas.

Openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een uitstekende optie als u de garagedeur ook gebruikt om bijvoorbeeld uw fiets in de garage te zetten. Openslaande garagedeuren bestaan uit twee deuren, waarbij u er maar een hoeft te openen om uw fiets binnen te zetten. Erg handig! U kunt deze deuren volledig naar smaak uit laten voeren. Daarbij is de dit soort deur ook erg inbraakveilig.

Op maat naar wens

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Geen wonder dat op maat gemaakte garagedeuren steeds populairder worden. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, ze zien er goed uit en ze verhogen de waarde van uw woning. U kiest zelf welke opties u het handigst vindt en kunt zelf bepalen hoe de deur er uit moet komen te zien.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading