Het mooie zomerweer

Het wordt langzamerhand beter weer in Nederland en dan gaan we maar al te graag even een terrasje pakken. Samen met familie of vrienden een middag of avond op een terras zitten doet ons goed. Gezellig bijkletsen over wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen tijd en wat de toekomstplannen zijn geworden. Hoe het met school gaat bijvoorbeeld, of met je nieuwe baan waar je deze week voor het eerst hebt gewerkt. In grote steden heb je vaak veel pleinen waar wel een tiental terrassen bij elkaar zitten. En elk terras zit dan ook echt vol. Vuurkorven en heaters aan en een dekentje over de benen en je kunt er zo een late avond van maken.

Leuke tuinmeubels

Als het mooi weer wordt in Nederland zetten we massaal onze tuinstellen weer buiten. Luxe loungesets, eenvoudige houten tuinstellen of iets daar tussenin. Je kunt van alles combineren tegenwoordig, rieten stoelen en een tafel met glasplaat of zelfs hoge barkrukken voor in de achtertuin. Ook kunnen we eindeloos variëren met kussens, op tuinbankjes leg je bijvoorbeeld één groot kussen terwijl je in tuinstoelen twee kleine kussens kwijt kunt. En zo kun je nog wel even doorgaan, zoals met je zonwering. Kies je voor een zonnescherm, een parasol of voor een schaduwdoek waardoor je geen last hebt van een paal in het midden? De keuzes zijn eindeloos.

Het beschermen van je tuinmeubels

Natuurlijk willen we dat onze tuinmeubels meer dan één seizoen meegaan. Om nou elk jaar de sterke mannen te vragen om de tuinstoelen en tafels naar de schuur te sjouwen is ook zo wat. Het makkelijkste is om de meubels gewoon buiten te laten staan, maar hoe ga je dat doen zonder dat ze beschadigd raken. Dat doe je tegenwoordig met beschermhoezen van Beschermhoesshop.nl. Dit zijn hoezen speciaal voor tuinmeubels en parasols, maar ook voor over fietsen die achterop de camper staan tijdens het reizen. De beschermhoezen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Je kunt ze gebruiken als je een ronde tuintafel hebt, maar ook als je tuintafel vierkant of rechthoekig is. Ook zijn kun je online loungeset hoezen kopen voor het beschermen van de gehele loungeset.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading