Ideaal: De Robotmaaier

Daar waar handmatig grasmaaien eindigt, begint het zgn. ‘robot grasmaaien’. Wanneer de robot grasmaaier eenmaal is geïnstalleerd en het gazon is gemarkeerd met een grensdraad, dan neemt de robot grasmaaier de werkzaamheden volledig uit handen.

Smart grasmaaier

Er bestaan vele type robot grasmaaiers die elk hun bijzondere kwaliteiten in huis hebben en die geschikt zijn voor bepaalde oppervlakten.

  • De Robomow robot grasmaaier: van de Robomow grasmaaier zijn diverse uitvoeringen op de markt die elk een bepaalde capaciteit bieden. De Robomow is zelfs vanaf een speciale App te bedienen en is verder geschikt om diverse gazons te maaien binnen één gebied. Daarnaast kan de Robomow randmaaien, waardoor ook de randen perfect gemaaid worden. Uiteraard is de Robomow voorzien van regensensoren. Een absolute topper.
  • De Gardena Robotmaaier: Gardena biedt diverse modellen robotmaaiers die elke geschikt zijn voor diverse oppervlakten. Deze robotmaaier is stiller dan de Robomow overigens. Vanzelfsprekend zijn de Gardena robotmaaiers volledig programmeerbaar en functioneren excellent onder vele omstandigheden, zoals bij hellingen en tijdens regen.
  • De Worx Robotmaaier: Deze robotmaaier is zeer eenvoudig bedienbaar; na het verwijderen van de verpakking is ‘ie eigenlijk al direct klaar voor gebruik. Optioneel is hij ook programmeerbaar uiteraard. De Worx maaiers zijn van zeer goede beveiligingen voorzien en bezitten zelfs ‘artificial intelligence’, waardoor deze robotmaaiers zelfstandig beslissingen kunnen nemen! Daarnaast wordt het gemaaide gras tot kleine snippers vermalen, zodat er geen omkijken meer is naar gemaaid gras. De snippers fungeren op hun beurt weer als bemesting voor het gras. Een excellente recycling. Een absolute aanrader.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading