Je huis inrichten voor 2017

Trends komen, en trends gaan, maar de trends voor je huisinrichting gaan niet zo snel als de trends op het gebied van elektronica en telefonie. Toch veranderen er een aantal dingen het komende jaar. Ben je toe aan hier en daar wat re-styling voor je huis zonder daarvoor een heel nieuw interieur te hoeven kopen? Dan biedt dit artikel jou de juiste aanwijzingen!

Zachte vormen

Zachte vormen zullen we het komende jaar veel gaan tegenkomen. Wat zijn zachte vormen precies? Eigenlijk alles wat niet recht is en hoeken heeft. Denk aan cirkelvormen, ronde objecten en ontwerpen met bogen en krullen erin.

Wat doet dit voor je huis?

Zachte vormen zorgen voor een huiselijk en warm gevoel. Een plek waar je je heel erg thuis kan voelen. Als je iemand bent die van zeer strakke witte meubels houdt dan is deze stijl waarschijnlijk niet aan jou besteed.

Organische kleuren

Deze trend loopt eigenlijk door vanuit het huidige seizoen. Bij organische en natuurlijke kleuren moet je denken aan bruin, groen, en andere kleuren die we in de natuur terug vormen. Net als de vormen zorgen deze kleuren voor een warm en huiselijk gevoel. Rustgevend is een van de woorden die bij mij opkomt.

Borduurwerken

De finishing touch voor deze look worden gevormd door de accessoires. In dit geval kleedjes, en voorwerpen die gebreid of geborduurd zijn. Voor sommige mensen is dit wellicht iets te ouderwets maar het geeft wel een heel authentiek gevoel. Vooral de oudere lezers onder ons zullen zich hier in herkennen aangezien er in de huizen van vroeger heel veel borduurwerk te zien was.

Bonus tip

De bonus tip voor 2017? 3d geprinte tafellampen! 3d technieken zijn inmiddels zover dat we er de meest prachtige kunstwerken mee kunnen maken. Een 3d geprinte lamp is slechts een van de vele mogelijkheden hiervan.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading