Rust uit na uw werkdag in de Fiji hang-loungestoel

De Sunburst Fiji hang-loungestoel is een prachtige relaxstoel voor in de tuin, op het terras of op het balkon, te gebruiken om heerlijk in te relaxen. Over de loungestoel hangt een grote stoffen overkapping die u beschermt voor het zonlicht, als u bijvoorbeeld in slaap valt wilt u niet verbranden. De stoel beschikt over een comfortabel kussen plus een hoofdkussen. De kussens kunnen ook vervangen worden door bijvoorbeeld All Weather kussens die bestendig zijn voor water, ik vertel meer over deze kussens later in dit artikel. Ook mag er gezegd worden dat het design van de loungestoel erg modern en strak is, het is te zien dat er veel waarde aan is gehecht en daarom kan de loungestoel benoemd worden als een echt stukje vakwerk.

Rust uit na een intensieve dag werken in deze exclusieve loungestoel. Naast het fraaie design is het comfort van deze loungestoel erg goed. Het comfort van deze loungestoel komt onder andere uit de kussens die essentieel zijn voor het bieden van extra comfort en uitstraling. Met het juiste meubilair hebt u altijd een gezellig plekje in uw tuin voor uzelf, uw vrienden en familie.

Belangrijke tip voor het aanschaffen van tuinmeubelen

Als u tuinmeubelen gaat kopen zal u ontdekken dat u kunt kiezen uit allerlei materialen. Daarbij is het belangrijk dat u van tevoren bepaald hoeveel tijd u kwijt wilt zijn aan het onderhoud van uw tuin meubilair. Een lichte aluminium of kunststof tuinstoel is roestbestendig en eenvoudig te verplaatsen. Maar een hardhouten teak loungestoel is weer erg mooi en stevig. Hij heeft alleen wel meer onderhoud nodig en is minder makkelijk te verzetten. Zorg er dus voor dat u voor uw aankoop goed rekening heeft gehouden met het type tuinmeubilair. Alles heeft zijn voor en nadelen, het ligt er maar aan waar uw persoonlijke voorkeur ligt.

All Weather Kussens

Sinds kort zijn er nieuwe tuinkussen uitgevonden, dit zijn de All Weather Kussens. Deze kussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en 100% water bestendig, hierbij is er rekening gehouden dat de kussens 4 seizoenen buiten moeten kunnen blijven liggen. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er gebruik gemaakt van onder andere hoge kwaliteit Olefin, Leisure Tex, textileen, foam en Dacron. De mix van deze materialen zorgt ervoor dat de kussens kleurvast, UV- en water bestendig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld na een regenbui, vrijwel direct op de tuinkussens zitten. Deze kussens kunt u ook toepassen op de Sunburst Fiji hand-loungestoel.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading