Sfeervolle wooninspiratie met jaloezieën

Sfeervolle wooninspiratie met jaloezieën.

 

Bij het inrichten van een nieuwe woning, is het vinden van de juiste raambekleding voor je interieur niet geheel eenvoudig. Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden; kleur, sfeer, verduistering… Ook wil je de raamdecoratie in je gehele woning op elkaar afgestemd hebben. Omdat er veel keuze, zetten wij wat inspiratie tips op een rijtje!

Bamboe raambekleding.

Bamboe is helemaal terug in 2018! Bamboe jaloezieën staan bekend om de luxe, maar ook warme en natuurlijke uitstraling die zij geven aan uw interieur. Deze duurzame en milieuvriendelijke optie zien wij steeds vaker terugkomen tussen de woontrends. Doordat bamboe jaloezieën een matte afwerking hebben creëer je met bamboe jaloezieën een stijlvolle sfeer in zowel uw woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Houten jaloezieën

Hout is, net als bamboe, een geweldig natuurproduct dat past in ieder interieur, zowel klassiek als modern. Hout creëert een warme sfeer, en is goed te combineren met warme kleuren en zachte tinten. Perfect voor in de woon- en slaapkamer, maar wordt in de nieuwste woontrends ook steeds vaker in de keuken gespot! Houten jaloezieën kun je op maat laten maken, en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren van donker tot licht.

Witte raamdecoratie

Voor een frisse uitstraling is wit natuurlijk de beste optie! Witte jaloezieën zijn net wat rustgevender dan hout of bamboe, en voegen en serene sfeer toe aan uw interieur.

Wit is praktisch te combineren, bijvoorbeeld met pastelkleuren of koele tinten in meubilair of decoratie. Kies voor witte jaloezieën als u uw ruimte en rust wilt creëren in uw woning.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading