Snel de auto opladen met een laadpaal thuis.

Wanneer u ervoor kiest om elektrisch auto te rijden, zijn er verschillende manieren om uw auto op te laden. Denk bijvoorbeeld aan op het werk, een publieke laadplaats, of bij een gemeente paal. Maar niks is natuurlijk zo makkelijk, als uw auto gewoon voor de deur opladen!

Kies voor een laadpaal aan huis

Thuis laden is snel, handig en voordelig! Een laadpaal thuis is een speciaal stopcontact, waarmee u uw elektrische auto sneller oplaadt dan met een gewoon stopcontact. Een groot voordeel van een laadpaal aan huis is dat u uw auto snel, gemakkelijk en veilig kunt opladen op momenten dat u de auto niet gebruikt. Zo kunt u bijvoorbeeld, gedurende nacht opladen en de volgende morgen wegrijden zonder laad stress!

De installatie

Wanneer u beschikt over een eigen terrein, oprit, tuin of garage dan is het mogelijk om daar een laadpaal te installeren. Een laadpaal thuis is geheel veilig, en er zitten weinig risico’s aan verbonden. Een laadpaal kan zowel aan de wand gemonteerd worden of op een eigen paal, die bijvoorbeeld naast de oprit wordt geplaatst.

De aanschaf en montage van uw eigen laadpaal is eenvoudig. U hoeft hier geen vergunning voor aan te vragen, en de volledige installatie kan vaak snel verzorgd worden.

Verschillende mogelijkheden

Naast dat u kunt kiezen tussen een wandmodel of een laadpaal, zijn er nog meer mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een laadpaal dubbel uitvoeren, zodat u 2 auto’s tegelijkertijd kunt opladen. De lader zorgt dan zelf voor een optimale verdeling van de laadcapaciteit. Ook zijn er verschillende opties in het vermogen van de laadpaal, dit hangt namelijk af van het laadvermogen van uw auto. Laat u altijd goed informeren over de mogelijkheden!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading