Teak binnenmeubelen

Onze teakmeubelen worden met grote zorg samengesteld. Wij hebben verschillende woonprogramma’s en ieder woonprogramma heeft zo zijn eigen teak binnenmeubelen. Alle programma’s hebben hun eigen stijl. Er is voor iedereen wel een stijl die aanspreekt.

 

De woonprogramma’s van teak binnenmeubelen

De woonprogramma’s maken het gemakkelijker om een keuze te maken in de hele collectie van de binnen meubelen. Zo hebben we als woonprogramma Koeno. In dit programma vindt je teakhouten meubelen met een landelijke stijl. Het woonprogramma Bogor heeft juist weer teakhouten meubelen met een hele andere stijl. Deze meubels zijn vervaardigd uit gerecycled teakhout van de beste kwaliteit. Dit hout komt van het eiland Java uit Indonesië. De stijl van Bogor is strak, modern, stoer en robuust. Andere woonprogramma’s zijn Retro, Trendy, Venetië en Louvre. Alle meubels zijn binnen de programma’s goed te combineren. Op deze manier heb je alle meubelen in dezelfde stijl.

 

De meubelen

Alle soorten meubelen zijn wel te verkrijgen in teak hout. Er zijn teak bureaus, teak dressoirs, teak salontafels, teak side tables, teak televisie meubels, teak kasten, teak stoelen en teak tafels. Ook zijn er andere producten te vinden zoals lampenkappen. De teak binnenmeubelen worden gemaakt van teak maar kunnen ook van gerecycled teak worden vervaardigd. Teak hout geeft een natuurlijk uiterlijk en blijft daarom zo in trek. Het geeft een warm, gezellig en dus fijn gevoel. Ook kan er worden gecombineerd met glas en Louvre panelen. Een mooie toevoeging aan het teak hout is metaal. Hierdoor wordt een stoer uiterlijk verkregen van het meubel. De teak binnenmeubelen krijgen hiermee de moderne look van nu. Teak houten meubelen zijn van alle tijden.

 

Het onderhoud

Je kunt het meubel laten zoals het is bij aankoop. Het hout is dan nog onbehandeld. Wordt het meubelstuk intensief gebruikt dan kun je het beter geregeld behandelen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading