Teak kasten

Meubelen van teak ken je waarschijnlijk vooral als tuinmeubelen. Maar ook als binnen meubelen worden ze steeds meer gesignaleerd. Zo zijn er teak tafels, teak salontafels, teak side tables, teak stoelen, teak televisiemeubels, teak bureaus en ook zijn er verschillende soorten teak kasten verkrijgbaar. Teakhouten kasten zijn bijzonder door het eigen karakter van teak. Teak hout geeft de kast een zeer mooie, warme, fijne, natuurlijke uitstraling. Daarnaast is een teakhouten kast interessant door de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Er is een breed scala aan teak kasten te verkrijgen. Zo zijn er teak buffetkasten, winkelkasten, computerkasten, garderobe kasten, boekenkasten, enzovoort.

 

Verschillende stijlen van teak kasten

De kasten kunnen in verschillende stijlen worden uitgevoerd. Vaak is een teak kast helemaal in zijn natuurlijke teakkleur gelaten maar een mooie, verrassende variant is de teakkleur samen met wit. De combinatie is erg mooi en geeft weer een andere sfeer. De deuren worden daarbij in teakkleur gelaten en ook de lijsten worden in teakkleur gelaten. De zijkanten en de rest van de voorkant worden in mooi wit uitgevoerd. De binnenkant blijft ook in teakhout kleur. Hierdoor krijgt de kast een speelsere look. Een meer moderne look is de teak kast gemaakt van gerecycled teakhout. De kast heeft tevens een metalen frame. Hierdoor krijgt de kast een mooi, modern, strak, stoer, krachtig en robuust uiterlijk.

 

De deuren

De teak kasten hebben verschillende deuren. Iedere stijl heeft zo zijn eigen deur. Er zijn dichte deuren maar ook deuren met glas. Daarnaast kunnen de deuren ook nog in zijn geheel of slechts een deel in Louvre uitstraling zijn gemaakt. Deze Louvre stijl zie je veel bij meubelen gemaakt van teak. Tot slot heb je nog de kasten met de dichte, strakke deuren. Met een metalen onder frame geeft dat een stoer, modern uiterlijk.

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading