Tips om je huis te verkopen, het helpt!

Tips opvolgen van ervaren mensen om sneller je huis te verkopen helpen! Je verkoopt niet elke dag een huis, als je geen makelaar bent. Het is daarom verstandig de tips te bekijken die de kans op verkoop zullen vergroten.

  • Neem een makelaar in de arm.
  • Zorg dat je woning bij de bezichtiging opgeruimd is, dan lijkt alles groter.
  • Zorg ervoor dat losse plinten en ander klein achterstallig onderhoud wordt gedaan, voordat er een bezichtiging plaatsvindt.
  • Zorg ervoor dat de vraagprijs reëel is.
  • Zorg dat de woning er sfeervol uitziet, bloemetje op tafel bijvoorbeeld. Zet bijvoorbeeld koffie en appeltaart klaar!

Tips om je huis snel te verkopen

Wil jij snel je huis verkopen dan moet in elk geval de vraagprijs aantrekkelijk zijn. Ligt de prijs vrij hoog als je kijkt naar vergelijkbare woningen dan zullen er weinig mensen je huis komen bekijken. Je wilt snel van je huis af, dus vraag wat minder voor je woning. Elke dag dat je met je huis blijft zitten kost je ook geld. Een idioot lage prijs vragen is ook niet handig, omdat men dan denkt dat er gebreken zijn. Een aantrekkelijke prijs is dus het eerste waar je aan moet denken. Wat echter ook belangrijk is, is het onder de aandacht brengen van je huis. Gebruik social media, laat de makelaar haar of zijn werk goed doen en laat iedereen die het wil horen, weten dat jouw huis te koop staat.

Tips om je huis te verkopen zonder problemen

Een huis verkopen is een serieuze zaak die ook als zodanig moet worden uitgevoerd. Je kunt dat zelf doen, maar ben jij op de hoogte van alle regeltjes? Wil je geen problemen nu of achteraf met de verkoop van je huis, schakel dan een makelaar in. De makelaar zet alle afspraken op papier, zodat er geen verschil van mening kan ontstaan over hetgeen is afgesproken, waaraan beide partijen hun goedkeuring hebben gegeven. De makelaar kost geld, maar ontzorgt je ook. De makelaar zorgt ervoor dat de verkoop in goede banen wordt geleid.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading