Traprenovatie

Trappen raken oud en versleten. Het maakt lawaai als er iemand over de trap loopt en wellicht is de trapleuning ook niet zo mooi glad meer. Traprenovatie is dan een mooie oplossing. Stoffen vloerbedekking over de trap is niet meer van deze tijd. Tegenwoordig is er mooie renovatie mogelijk. Het maakt niet uit of je een open trap of een dichte trap hebt. Alle trappen zijn te renoveren. Een traprenovatie bedrijf voert het allemaal op maat uit. Ook kun je gelijk de overloop mee laten nemen in dezelfde stijl.

 

Grote materiaalkeuze voor traprenovatie

Er is een ruime keuze in materiaal. De meeste mensen kiezen voor PVC. Het voordeel is dat deze bijzonder sterk is, weinig slijtage vertoond en scherp geprijsd is. Laminaat heeft ook als voordelen dat het slijtvast is, zeer sterk en extra hygiënisch. Massief hout is stijlvol, gemakkelijk in onderhoud en uniek. Linoleum is antibacterieel, heeft een warme tast en is er in vele motieven. Kurk biedt hele goede isolatie, voelt warm aan en is antistatisch. De trapleuning kan van hout of van RVS. Over de trap komt nog een beschermende laag zodat deze weer jaren mee kan. Een traprenovatiebedrijf heeft ongeveer één tot twee werkdagen nodig om de klus te klaren. Daarna kraakt je trap helemaal niet meer. De nieuwe trap is geluiddempend, slijtvast en heel gemakkelijk te onderhouden. Met een doekje kun je gemakkelijk een vlek weg poetsen omdat de trap een kunststoflaag heeft.

 

Voorbeelden

Op het internet vind je verschillende voorbeelden van traprenovatie. De trap wordt gerenoveerd zonder dat er sloopwerk bij komt kijken. De trap blijft gewoon op zijn plaats. Zelfs de stofzuiger is bij het plaatsen niet nodig. Je zult zien dat de hal of de kamer, waar de trap zich bevindt, na de renovatie een hele nieuwe en mooie uitstraling heeft.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading