Waarom zou je een glaszetter bellen?

Het inschakelen van een professionele glaszetter voor klussen binnen en buiten je woning kan om verschillende redenen het overwegen waard zijn. Vaak kan een glaszetter bijvoorbeeld direct de gewenste ruiten voor je bestellen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Houd er echter wel rekening mee, dat het soms voordeliger is om de ruiten zelf online te bestellen. Een glaszetter kan over deze ruiten een bepaalde marge rekenen. Mocht je de ruiten zelf besteld hebben, dan kan je de hulp van de glaszetter inschakelen voor het plaatsen van de nieuwe ruiten.

 

Nieuwe ruiten plaatsen bij schade aan je glas

We zijn allemaal jong geweest! Dit betekent dat velen ervaring zullen hebben met het per ongeluk ingooien van een ruit in huis. Denk bijvoorbeeld aan een bal, die per ongeluk door de ruit schiet. Om te voorkomen dat de ruit een lange tijd beschadigd blijft, kan het verstandig zijn om de ruit zo snel mogelijk te laten herstellen. Het herstellen van een ruit doe je door de spoedservice van een glaszettersbedrijf te benaderen. Zo’n spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo kun je zelfs in het weekend op de hulp van een glaszetter rekenen!

 

Verbeterde isolatie in huis met nieuwe glas

Een andere reden om een glaszetter te bellen, is de mogelijkheid om de isolatie in huis te verbeteren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je enkelglas laat vervangen voor dubbelglas! Met dubbelglas neemt de isolatiewaarde van je woning toe. Niet alleen zal ook je woningwaarde hiermee stijgen, ook blijft een groter deel van de warmte in huis. Zo neemt je energieverbruik op jaarbasis af, waarmee je de investering in nieuwe ruiten al snel weer terug kunt verdienen. Laat je vooraf altijd door een glaszetter adviseren over de precieze mogelijkheden die je hebt. Denk bijvoorbeeld ook aan het gebruik van HR+-isolatieglas.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading